Boekopmaak

BELANGRIJK ONDERDEEL VAN EEN BOEK

Toegegeven, naast het verhaal zelf is een boekomslag het belangrijkste deel van een boek. Het moet de aandacht trekken en de lezer uitnodigen om jouw boek vast te nemen. Maar dan wordt een boek geopend en wordt de lay-out geëvalueerd. Is jouw tekst gemakkelijk leesbaar, is er een prettig lettertype gebruikt, waren de hoofdstukken duidelijk gemarkeerd en waren de alinea’s duidelijk gescheiden? Je kan een mooi verhaal hebben, maar als jouw tekst niet duidelijk is en het niet prettig leest, zullen lezers jouw boek snel opzijzetten. We kunnen je helpen dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat jouw boek er geweldig uitziet. Van buiten en van binnen.

Je merkt het interieurontwerp nooit tenzij het slecht is gedaan. Interieurontwerp van boeken kan het plezier van een lezer van een boek maken of breken. We kunnen het interieur van jouw boek ontwerpen om jouw lezers de beste leeservaring te bieden.

 

INBEGREPEN IN DE OPMAAK

  • Professioneel en persoonlijk opgemaakte tekst.
  • Als afbeeldingen zijn inbegrepen, worden ze grijs geschaald.
  • PDF-ontwerp voor goedkeuring
  • PDF-afdrukgereed voor gebruik (inclusief afloop en cropmarks indien nodig en afhankelijk van de vereisten van de drukker)

BOEKOPMAAK

Vereisten:

  • Uw volledig bewerkte en definitieve tekst in MsWord-doc of docx-bestand, inclusief hoofdstuktitels en ondertitels in een afzonderlijke tekenstijl.
  • Eventuele afbeeldingen die opgenomen moeten worden moeten ons bezorgd worden in een afzonderlijk .zip-bestand.

Wil je een project bij ons starten? Neem vandaag nog contact op.