Over MaryDes Designs

ONGELIMITEERDE CREATIVITEIT

MaryDes is meervoudig winnaar van talrijke internationale ontwerpwedstrijden en heeft meer dan 10 jaar ervaring in grafisch ontwerp, leverde covers voor boeken en cd’s van artiesten over de hele wereld en ontwikkelde logo’s voor gerenommeerde internationale bedrijven. Het zijn perfectionisten met oog voor elk detail en leveren alleen werk als het de verwachtingen overtreft. Een team van professionele ontwerpers, een webontwikkelaar en een marketingspecialist staan klaar om aan al uw grafische behoeften te voldoen met verbluffende resultaten.

mEER OVER ONS

“Na een korte ontmoeting in 2017 op de Antwerpse Boekenbeurs, maar vol toekomstperspectieven, besloot Uitgeverij Kramat om samen te werken met MaryDes Designs. De daaruit voortvloeiende resultaten waren een geweldige opsteker voor de kwaliteit van onze boekomslagen. Daarnaast is de samenwerking met het uiterst professionele team van MaryDes Designs een waardevolle aanwinst gebleken voor Kramat met het lanceren van boektrailers, video-interviews met de auteurs, om zo een groter publiek bereiken via sociale media, enz ... Kramat kijkt uit naar een lange en zeer gelukkige toekomst met MaryDes Designs.”

“REFUGIA, mijn zesde boek, is het eerste waarvan de cover door MaryDes Designs wordt verzorgd. Wat een vooruitgang! Met een minimum aan gegevens weten ze de essentie van een verhaal te vatten. Hun eerste voorstel was meteen raak. De cover spreekt aan, wekt nieuwsgierigheid op en weerspiegelt de inhoud 100% geslaagd!”

“Voor een auteur is het altijd heel spannend als je weet dat een illustrator een cover voor een nieuw boek aan het maken is. Ook nu was het zo. En om de spanning erin te houden creëerde MaryDes Designs zelfs twee covers! En welke! Elke cover past bijzonder goed bij het verhaal! Ze zijn allebei adembenemend en mysterieus, eigentijds en toch surrealistisch, bijzonder goed doordacht, met aandacht voor details, oogverblindende kleuren, kortom een prachtige design.”

“Dankjewel voor de prettige samenwerking. Ik ben super trots op de boektrailer, het boekomslag en het promotiemateriaal!”

Wil je een project bij ons starten? Neem vandaag nog contact op!