Boekomslagen, Boektrailers & Websites

WE STOPPEN KRACHT IN ELK DESIGN

Opvallend, suggestief, sfeer makend, uitnodigend of begeesterend, designs van MaryDes zijn niet enkel kwalitatief hoogstaand, maar worden nauwgezet gerealiseerd in functie van het doel dat de klant voor ogen heeft. We willen met onze designs de kijker raken en sturen. Doorheen de jaren hebben we ons gespecialiseerd in drie domeinen: boekomslagen en het binnenwerk, boektrailers en volledig functionele en aanpasbare websites voor auteurs.

Een mooi design is niet voldoende wij denken ook commercieel. Een cover moet uitnodigen om vast te nemen; het moet de kijker meteen onderdompelen in de sfeer van het project. Ook het binnenwerk moet perfect zijn en je boek makkelijk leesbaar maken.

Boektrailers bieden een extra mogelijkheid om uw boek bekend te maken op populaire videosites zoals Youtube en Vimeo.
Bovendien trekt deze videopromotie meer aandacht op jouw sociale media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

We ontwikkelen speciale functionele websites voor auteurs. Websites waarmee ze optimaal in contact kunnen komen met hun lezers en die door hen zelf aanpasbaar zijn. Door gebruik te maken van templates kunnen we dit bovendien heel voordelig realiseren.

Citaten

“Ik kan MaryDes ten zeerste aanbevelen! Het boekontwerp van 'Richtungswechsel' zegt veel over mijn verhaal en over mij als auteur. MaryDes Designs voelde intuïtief hoe mijn verhaal in het ontwerp tot leven gebracht kon worden. Ik waardeer de prachtige communicatie, het snelle en eerlijke werk en feedback, en een ontwerper die haar creatieve potentieel in hoge mate nastreeft. Bedankt voor jouw werk. Ik ben een terugkerende klant!“

Uitstekende service. Hoogwaardig ontwerp, snelle doorloop van alle verzoeken, geduld en perfectie. Ik beveel MaryDes ten zeerste aan en zal haar diensten opnieuw gebruiken.

“Niemand is te vergelijken met Maryna voor haar creativiteit, kunst en pure schittering. Je weet dat je de juiste ontwerper hebt gevonden wanneer haar nieuwste boekomslag je gewoon aan het huilen maakt. Ik ben zo blij dat ik in haar bekwame handen ben gevallen. Ik kan niet wachten om mijn volgende boek te schrijven, gewoon om te zien wat voor soort visuele magie Maryna er omheen wikkelt.”

WERK MET EXPERTEN

en laat ons samen prachtige dingen realiseren!