Covervoorstelling door Danielle Lincoln Hanna

Girl on the Boat by Danielle Lincoln Hanna

Blijf in contact met jouw lezers

Om jouw lezers nieuwsgierig te maken naar jouw volgende boek, lijkt ons het idee van Danielle Lincoln Hanna, de schrijfster van de Mailboat series, om online een “cover reveal party’ te houden een geweldig idee.  Niet enkel hou je zo contact met jouw lezers, maar geef je hen iets om naar uit te kijken.

Girl on the boat

The girl on the boat is een prequel op haar serie. Voor het eerst verschijnt Bailey, het hoofdpersonage, op de cover. Om dit mogelijk te maken was een goede beschrijving van, en intensief overleg met, de auteur noodzakelijk. Vele lezers hadden zich immers reeds een beeld van het personage gevormd en anderen wilden het graag weten. We moesten dus naar een goede mix zoeken tussen het beeld dat de auteur had en deze die haar lezers hadden. Bailey, op de omslag, is dus volledig samengesteld, maar toch zie je dat niet en lijkt het een echte foto. Ze is het resultaat van een perfecte samenwerking tussen auteur en professionele designer. Hierin herken je de kracht van Maryna, de lead designer van MaryDes, die met haar jarenlange ervaring en hoogstaande technische kennis in staat is om fotorealistisch materiaal te creëren die niet te onderscheiden is van de realiteit. Je gelooft geen foto in de krant meer als je haar materiaal ziet. Het is gewoon magie. Alles is mogelijk.

 MaryDes heeft voor Danielle Lincoln Hanna’s “Mailboat”-serie al haar boekomslagen ontwerpen. Waarom ze voor ons heeft gekozen legt ze uit in de video.