MaryDes is finalist voor de da Vinci Eye Award 2019

 

MaryDes and the da Vinci Eye Award

 

De Hoffer Award voor boeken wordt beschouwd als de meest prestigieuze erkenning voor auteurs en uitgevers en hun kleine, academische en onafhankelijke boeken. Geen wonder dat elk jaar meer dan duizend boeken worden ingediend voor evaluatie in verschillende categorieën.

Het winnen van deze prijs kan de verkoop verhogen, je beroemd maken en meer respect verdienen van je mede-schrijvers. Het verhoogt ook je zelfvertrouwen en bewijst dat je op de goede weg bent. Niets dan voordelen. Dat is de reden waarom Candice M. Sanderson haar boek The Reluctant Messenger, die al Amazon bestseller is, heeft ingediend om mee te dingen naar deze waardevolle prijs.

Sinds de start zijn Hoffer-geselecteerden geëvalueerd en ingedeeld in een van de vele categorieën. Er is zelfs een fictie en non-fictie categorie voor boeken die ouder zijn dan twee jaar oud. Vanuit elke categorie worden boeken gepromoot voor de hoofdprijs: de Eric Hoffer Award voor boeken. In de loop der jaren heeft het de Montaigne-medaille toegevoegd voor het meest tot nadenken stemmende boek, het da Vinci-oog voor de beste cover-art en de First Horizon Award voor beginnende auteurs.

De Hoffer Award heeft meer dan honderd ervaren categorie-lezers, die doorgaans bibliothecarissen, literaire agenten en categorieprofessionals omvatten. Juryleden worden zorgvuldig doorgelicht via cv, referenties en een interview met een van onze coördinatoren. Juryleden worden jaarlijks beoordeeld en opnieuw samengevoegd of geweerd op basis van hun individuele prestaties.

Genomineerd zijn is daarom niet vanzelfsprekend en moet als een eer worden beschouwd. Candice ontving onlangs het geweldige nieuws dat haar boek The Reluctant Messenger al genomineerd is voor de da Vinci Eye Award, voor de beste cover art. Dit boekomslag is gemaakt door MaryDes Designs en daarom delen we ook het gevoel van trots van Candice. We streven er altijd naar om een ​​kunstwerk te leveren voor elk boekomslag. Deze nominatie is een erkenning van de hoge kwaliteit die we bieden aan alle auteurs en uitgevers.