We hebben een winnaar

The Well House by Susan Buckley

En we hebben een winnaar! De laatste tijd heeft Maryna Zhukova van MaryDes Designs het bijzonder druk en heeft ze daardoor weinig tijd om nog aan internationale designwedstrijden deel te nemen. Maar soms kriebelt het en als de opdracht haar aanspreekt gaat ze er volledig voor. Met succes zo blijkt, onlangs werd Marina’s design voor The Well House van Susan Buckley geselecteerd als winnaar tussen inzendingen van over de ganse wereld.  Maryna wist de sfeer van het boek uitstekend weer te geven. De vintage look, het hoge contrast en de lichteffecten trekken de aandacht en brengen de lezer meteen in de juiste “mood”. Het design nodigt uit om knus in de je zetel te zitten en te beginnen lezen. 

The Well House

The Well House is het verhaal van een dynastieke Zuid-Texasfamilie die verstrikt raakt in internationale intriges. Het verhaal speelt zich af op het eiland Galveston, aan de Golf van Mexico. In het victoriaans huis passeren verschillende generaties de revue. De familie bezit een garnalenvisserijbedrijf, maar hun echte rijkdom is gerelateerd aan olie en internationale handel. 

Susan Buckley

Susan Buckley is een fervent geschiedenisliefhebber. Ze houdt van reizen en historisch onderzoek en is een non-fictie auteur en een fictieve schrijver.

 

Ze woont momenteel in New Mexico.