De voordelen van het outsourcen van jouw grafische projecten.

OUTSOURCEN WINT AAN BELANG

Het Bureau of Labor Statistics (USA) schat dat in 2020 meer dan 40% van de Amerikaanse beroepsbevolking contingente werknemers zullen zijn. Outsourcing is een snelgroeiende sector in de wereld, en de grafische industrie vormt hierop geen uitzondering. Het uitbesteden van uw grafische ontwerpprojecten aan MaryDes biedt dan ook vele voordelen.

GELD BESPAREN

Medewerkers zijn duur en u moet ze zelfs betalen wanneer uw ontwerpbehoeften laag zijn. Als gevolg hiervan verhogen ze de gemiddelde kosten per boek, waardoor uw concurrentiepositie vermindert. Door uw werk uit te besteden, hoeft u ook niet te betalen voor voordelen zoals gezondheidszorg, werkloosheidsverzekering en pensioen. Je betaalt gewoon voor het werk dat gedaan is. Bovendien gaat het niet alleen om salaris, maar u hoeft ook niet te betalen voor infrastructuur, software en training.

TIJD BESPAREN

Door uw grafisch projecten over te dragen aan MaryDes, kunt u zich concentreren op andere belangrijke zakelijke activiteiten. En omdat je werk wordt uitgevoerd door professionals, hoef je je geen zorgen te maken en te stressen. MaryDes werkt snel en efficiënt en levert daarom resultaten af ​​binnen uw deadline.

PROFITEER VAN ERVARING

Elke ontwerper is gespecialiseerd in een bepaalde stijl. Als je een interne ontwerper hebt, beperk je jezelf tot deze stijl. Bij MaryDes hebben we een heel team van verschillende ontwerpers, een marketingspecialist, een web ontwikkelaar en iemand die professionele boektrailers realiseert. We kunnen bijna elke stijl maken en omdat we elk jaar honderden boekomslagontwerpen maken voor uitgevers over de hele wereld, hebben we veel ervaring. Door met ons samen te werken, kunt u profiteren van deze ervaring, zonder extra kosten.

WEES TRENDY

Omdat het maken van boekomslagontwerpen onze dagelijkse activiteit is, volgen we internationale trends op de voet. Al onze hoesontwerpen zullen een frisse en moderne uitstraling hebben. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over het uiterlijk van je boeken.

KRIJG EEN RETURN ON INVESTMENT

Niet elke medewerker gedijt op verantwoordelijkheid. Wij, bij MaryDes, begrijpen maar al te goed dat we alleen voor u kunnen blijven werken, als u en uw auteur tevreden zijn met het resultaat dat we leveren. Daarom blijven we aan elk ontwerp werken, met bijna onbegrensde aanpassingsmogelijkheden, totdat we die voldoening hebben bereikt. We nemen uw rendement op investering serieus.

VLOTTE COMMUNICATIE

Hoewel de hoofdzetel van ons bedrijf in Ierland gevestigd is, wordt een belangrijk deel van de productie uitgevoerd in Nederlandstalig België. We spreken dus uw taal en dat maakt communiceren heel eenvoudig en doeltreffend. Of je dus een mailtje stuurt naar een interne medewerker of naar ons productiehuis in België, maakt in snelheid bijna geen verschil.

EN ER IS MEER

Uitgevers zijn soms bezorgd over de toegankelijkheid van hun externe ontwerpteam. Omdat we samenwerken met uitgevers over de hele wereld, hebben we onze werktijden aangepast en zijn we 16 uur per dag beschikbaar. (Van 8 uur tot 23 uur Belgische tijd) Dientengevolge, behandelen wij alle tijdzones en onze reactietijd is zeer snel.

Na verloop van tijd wordt de samenwerking naadloos, alsof we gewoon een afdeling van uw uitgeverij zijn, maar dan elders gevestigd. Je zal zien en waarderen dat wij deel uitmaken van jouw organisatie en dat je op ons kunt rekenen voor al uw ontwerpbehoeften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *