MaryDes steunt de Young Readers Foundation

YRF-news

 

BOEKEN LEZEN IS VOOR VELE REDENEN ENORM BELANGRIJK

De positieve invloed die het lezen van boeken op de mens heeft is bijzonder groot. Op het internet circuleren meerdere artikels die dit wetenschappelijk onderbouwen. Boeken lezen is noodzakelijk voor de geestelijke ontwikkeling van jongeren. Alleen is het aanbod van boeken voor jongeren in kleine taalgebieden onvoldoende of zelfs niet bestaande en elders hebben jongeren, vanwege hun verslaving aan sociale media, nog maar weinig interesse om boeken te lezen.

De Young Readers Foundation is een stichting die auteurs en uitgeverijen in kleine taalgebieden wil ondersteunen om zo een groter aanbod van jeugdboeken te creëren. Ook wil zij, via diverse acties, jongeren motiveren, om meer boeken te lezen.

Natuurlijk staat MaryDes Designs, met haar internationale ervaring, volledig achter dit initiatief en staat zij, van elke ontvangen design opdracht, een deel af aan de ondersteuning van de Young Readers Foundation. Het is absoluut noodzakelijk dat we jongeren weer geïnteresseerd maken om boeken te lezen.

Meer informatie kan je vinden op de website van de Young Readers Foundation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *