Stijloverzicht van MaryDes boekomslagen

MaryDes-stijloverzicht

STIJLOVERZICHT

Een designer is als een kunstschilder, hij of zij heeft een bepaalde stijl. Als je dus een boek cover designer in huis neemt, dan zullen jouw boekomslagen ook overwegend deze stijl weerspiegelen. Nochtans zijn niet alle boeken hetzelfde en hebben ze ieder hun stijl en doelpubliek. Soms moet een boekomslag dramatisch, inspirerend of ludiek zijn, afhankelijk van de inhoud. Een ontwerper vinden die al deze stijlen perfect beheerst is onmogelijk en dan kan je ofwel aanvaarden dat een fictie boek er redelijk non-fictie uitziet, of omgekeerd, ofwel kan je samenwerken met MaryDes, die de beste designers in elk genre heeft samengebracht en daardoor haast alle stijlen in perfectie kan leveren. Als uitgever hoef je jou dan geen zorgen meer te maken, want je krijgt steeds het beste boekomslag dat bij een boek past. Zie hieronder enkele stijlvoorbeelden gecreëerd door MaryDes.

Tekeningen en cartoons

Een stijl veel gebruikt voor boeken voor jongeren of humoristische boeken.

 

Non-fictie

Hierin zit een brede waaier aan onderwerpen. Je hebt zakelijke boeken, lifestyle, religie, sociaal, geschiedkundig, en meer. Meestal zijn de boeken soberder van design maar daarom niet minder origineel en opvallen.

Biografie

Over het leven van mensen, hun inzichten en hun levenswijsheid. Marydes creëerde boekomslagen voor Hollywood en Broadway sterren als Ernst L Thomas (bekend van rol in Malcolm X aan de zijde van Denzel Washington en diverse TV-series als What’s happening) en Marjean Holden (The Lost World – Jurassic Park, Mortal Kombat: Annihilation, aan de zijde van Bruce Willis in Hostage, …)

 

Zakelijk

Een zakelijke boek moet daarom niet saai zijn. MaryDes heeft reeds talrijke boekomslagen gecreëerd voor bekende mensen uit de zakenwereld, duidelijk en en in het oog springend.

 

Lifestyle

Of het nu over een levensbeschouwelijk onderwerp gaat, over voeding en gezondheid of mentale kracht en weerbaarheid, elk boek verdient een omslag dat aanspreekt en opvalt.

 

Waargebeurd

Mensen delen hun ervaringen opdat anderen ervan zouden kunnen leren. Ook voor hen maakt MaryDes goed doordachte boekomslagen.

 

Religie

Je hoeft geen stereotiep boekomslag te hebben om een boek over religie te presenteren. MaryDes bewijst dat het anders kan.

 

Reizen

 

Schemerzone

Voor sommigen is het fictie voor andere pure ernst. Boeken over contacten met de doden, over engelen, mystiek en vaak onbegrepen.

 

Fictie

Dit omvat thrillers, horror, fantasie en sciencefiction. Rijk aan details en oogopvallend. Dwingt de kijker tot nader onderzoek.

Romans

 

Fantasie

 

 

Sci-Fi

 

 

Jeugd

 

Erotisch

 

Met MaryDes kan je dus putten uit meerdere stijlen en toch maar handelen met één contactpersoon. Altijd topkwaliteit tot grote tevredenheid van uitgever en auteur.

Je vindt ons op MaryDes.eu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *