Nieuws van MaryDes Designs

BELANGRIJK VOOR AUTEURS EN UITGEVERS

Hier verneem je het laatste nieuws over MaryDes, hun auteurs en uitgevers waarmee ze samenwerken en over auteursdiensten in het algemeen. Leerrijke, boeiende maar ook ontspannende lectuur. Alvast bedankt voor jouw belangstelling.

Kerrigan Byrne at MaryDes

MaryDes winnaar van de Kerrigan Byrne wedstrijd.

Kerrigan Byrne is een USAToday en internationaal bestverkopende auteur. Onlangs ging zij, door middel van een wedstrijd, op zoek naar een nieuwe designer. MaryDes werd geselecteerd als winnaar en we zijn dan ook heel trots dat we weldra deel zullen uitmaken van haar deskundig team.

Read More »
Girl on the Boat by Danielle Lincoln Hanna

Covervoorstelling door Danielle Lincoln Hanna

Om jouw lezers nieuwsgierig te maken naar jouw volgende boek, lijkt ons het idee van Danielle Lincoln Hanna, de schrijfster van de Mailboat series, om online een “cover reveal party’ te houden een geweldig idee. Niet enkel hou je zo contact met jouw lezers, maar geef je hen iets om naar uit te kijken.

Read More »
The Well House by Susan Buckley

We hebben een winnaar

En we hebben een winnaar! Maryna van MaryDes Designs won haar 27ste internationale designwedstrijd met haar boekomslag voor The Well House van Susan Buckley. Daarmee bewijst ze eens te meer dat MaryDes Designs wereldfaam geniet op het gebied van book cover designs.

Read More »
Chis Bosser's book cover design Bangkok Blues, created by MaryDes

Bangkok Blues, het verhaal van een prachtig cover design

In dit artikel nemen we het nieuwste boek van Chris Bossers, Bangkok Blues, als voorbeeld om uit te leggen hoe een cover design bij MaryDes tot stand komt. Waar houden we rekening mee en wie komt er allemaal bij kijken voordat een cover design bij de auteur en uiteindelijk bij het grote publiek terecht komt.

Read More »