Een meerwaarde voor auteurs en uitgeverijen

Wat je nooit van een grafisch vormgever kan verwachten doen wij.

Je zal nooit MaryDes kunnen vergelijken met enige andere grafische vormgever. De dienstverlening die wij bieden is veel uitgebreider dan wat je op papier kan vastleggen. Dat komt omdat we gepassioneerd zijn door auteurs en hun boeken. We creƫren niet enkel exclusieve en unieke boekomslagen, maar zijn sterk betrokken bij het uiteindelijke succes van een auteur of uitgever. We ondernemen extra stappen die hen een steuntje in de rug geven; en dat doen we helemaal gratis.

Als we uitgenodigd worden zullen we steeds trachten op de boekvoorstellingen van onze auteurs aanwezig te zijn. Daar maken we dan een kort videoverslag van dat we via onze sociale media en de website: auteursenboeken.be beschikbaar stellen. Neem bijvoorbeeld de boekvoorstelling van Ronald Verheyen.

 

Of we maken gratis promotiefilmpjes voor de uitgeverijen, zoals we dat deden voor Uitgeverij Kramat, naar aanleiding van de boekenbeurs in 2018.

 

Verder werken we aan een gratis e-learning platform voor auteurs. Waarin we hen de noodzaak uitleggen om zelf ook in te staan voor de marketing van hun boek en waar we hen uitleggen hoe ze sociale media optimaal kunnen gebruiken. Zo ontwikkelt Marydes ook verschillende initiatieven om auteurs te promoten en uitgeverijen te ondersteunen.

We zijn nooit contractueel gebonden om dit te doen, maar, als we even tijd hebben, doen we het toch.
Waarom? Omdat we gepassioneerd zijn door boeken. Omdat we willen dat de auteurs waarmee we samenwerken succesvol zijn, omdat we uitgeverijen willen ondersteunen en nog meer laten groeien door hen in het spotlicht te zetten. Omdat we MaryDes zijn, anders dan anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *