25ste onderscheiding voor beste design

Verfluchte Sieben door Reinhard Zellinger. Cover gemaakt door MaryDes Designs.

Verfluchte Sieben door Reinhard Zellinger. Cover gemaakt door MaryDes Designs.

Weer iets om trots op te zijn

Af en toe gaan we eens in competitie. Dat doen we dan tegenover een honderdtal internationale ervaren designers. Het stelt ons in staat, te kijken naar de nieuwe technieken die andere designers gebruiken, waardoor we steeds onze vaardigheden kunnen aanscherpen, maar als we winnen is de publiciteit ook aardig meegenomen. We zijn dan ook fier onze 25ste overwinning te mogen aankondigen.

Dat deden we met een boekomslag voor “Verfluchte Sieben”, een boek van de Oostenrijkse Graaf Reinhard Zellinger.

Bij restauratiewerken aan de kasteelkapel ontdekken arbeiders een mysterieus pakket welke dateert uit 1827. Het maakt gewag van een dubbele moord waarvoor de zeven opdrachtgevers nooit gestraft werden. Komt daar nu verandering in nu de nazaten op Valentijnsdag (14/2) worden uitgenodigd voor een verblijf in het kasteel en er een achtste gast verschijnt?

Het boek heeft veel weg van de Da Vinci Code maar dan met Mozart op de achtergrond. Vandaar dat we ook deze sfeer wilden overbrengen. We hebben heel wat research gedaan naar locaties zoals het kasteel Stuppach waar een groot deel van het verhaal zich afspeelt en de betreffende kapel. Allemaal elementen die we in ons design hebben gebruikt.

Boekomslagen van MaryDes zijn nooit knip en plakwerk, maar regelrechte stukjes kunst. We geven er niet om hoe lang we aan een design werken en hoeveel elementen we erin gebruiken, het moet perfect zijn. Niet enkel het design, maar ook de marketingvriendelijkheid is daarbij belangrijk. Een boekomslag moet aanspreken, mensen aanzetten om het te kopen. We zijn echte perfectionisten en zullen nooit een omslag aan de klant leveren als we er niet 100% achter staan.

Verfluchte Sieben is een enorm success. Onlangs werd Maryna, die ook het design realiseerde, uitgenodigd op het kasteel van Reinhard en Rita Zellinger waar hij zijn boek voorstelde aan, onder meer, de Oostenrijkse aristocratie. Daar werd zij, met haar cover design, op een staande ovatie ontvangen.

Daar doen we het voor, mensen gelukkig maken met onze designs.

 

Het boek is ook beschikbaar via Amazon: https://www.amazon.de/14-VERFLUCHTE-SIEBEN-Reinhard-Zellinger/dp/3746968054

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *