Ontwerpen voor de sterren

Designing for the Stars

MaryDes levert boekomslagen aan auteurs en uitgeverijen over de ganse wereld en is bekend om haar uitstekende kwaliteit. Bovendien levert ze zowel aan beginnende auteurs, meer bekende, als beroemdheden. Jawel, Marydes creëert boekomslagen voor de sterren. In deze video laat zij Hollywood en muzikale sterren zien waarvoor zij boekomslagen ontworpen heeft.

 

 

Marjean Holden is Hollywood actrice en was te zien in vele films en televisieseries. Onder andere aan de zijde van Bruce Willis in Hostage.
Zij schreef het boek: The Power of the Goddess waarvoor MaryDes het omslag ontwierp.

Al meer dan 40 jaar staat Ernest L. Thomas op de planken en was hij te zien in vele films, onder meer aan de zijde van Denzel Washinton in Malcolm X, maar ook in televisieseries als Anonymous.
Zijn biografie: From Raj to Riches werd door MaryDes van een omslag voorzien.

Ledisi, een Amerikaanse R&B en jazz zangeres werd reeds meermaals genomineerd voor de Grammy awards. Love you like this, is één van haar meer bekende nummers. Ledisi schreef het boek: “The Walk” en MaryDes creëerde het cover design.

We blijven in de muziekindustrie met Lavalle Belle. Een Stellar genomineerde muzikant, producer en uitgever. In “Your Gifts are not your purpose” tracht hij lezers bewust te maken van hun natuurlijke talenten en gaven. Het cover design werd ook hier geleverd door MaryDes.

Stand up Comedian Quin Alexander Fontaine had geen gemakkelijke jeugd, maar zijn one man shows trekken volle zalen. Voor zijn boek “Hung like a Seahorse” ontwikkelde MaryDes het boekomslag.

Ook voor bekende zakenlui ontwikkelde MaryDes boekomslagen. Zoals Douglas Vermeeren, een keynote speaker die door vele grote bedrijven wordt uitgenodigd om voordrachten te geven. Zijn boek “Know your audiance” is een internationale bestseller

MaryDes heeft met haar boekomslagen internationale faam verworven. Toch zijn ze met hun beide voeten op de grond blijven staan en volgen ze hun hart en passie: beginnende auteurs groot maken. Telkens weer een uitdaging maar met een voldoening die niet te beschrijven valt.
Daar doen ze het voor.

Ben je als auteur of uitgever geïnteresseerd om ook met ons samen te werken, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
Dat kan via onze contactpagina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *